Головна » Архів матеріалів

Програма відпочинку нашого табору розрахована так, щоб всім дітям було цікаво, комфортно та весело. Учні з задоволенням їздять на екскурсії, ходять на прогулянки, вирушають в подорожі. Все це залишає в памяті дітей позитивні емоції та незабутні враження!

  

   

  

  

  

Переглядів: 490 | Додав: malish | Дата: 14.06.2017 | Коментарі (0)

ОЙ ЯК ВЕСЕЛО Й ЧУДОВО,

ВІДПОЧИЛИ МИ КАЗКОВО!

В ТАБІР З ЗАДОВОЛЕННЯМ ІДЕМ –

НОВИХ ДРУЗІВ ТАМ ЗНАЙДЕМ!

 

 

 

  

  

  

  

  

Переглядів: 432 | Додав: malish | Дата: 14.06.2017 | Коментарі (0)

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При шкільному таборі відпочинку «Ластів’ята» розпочав роботу мовний загін “Happy Campers”,  організований серед учнів 7-8 класів, девізом якого є:

«Sing and learn

And play together

Happy campers

Play forever».

Діти відвідують мовні заняття, де із задоволенням поринають у мовне середовище, здійснюють віртуальні подорожі до англомовних країн, створюють проекти; приймають участь у вікторинах, конкурсах, екскурсіях, рольових та лінгвістичних іграх.

Це сприяє підвищенню рівня володіння іноземною мовою учнів школи, зацікавлює їх, підштовхує до самостійної підготовки до вивчення мови, допомагає школярам здобувати необхідні мовні навички і долати мовний бар’єр.

Наше основне завдання -  показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль навчання, за якого увага концентрується на практичній частині і знаннях, які можна застосовувати пізніше в інших сферах.      

  

  

Переглядів: 492 | Додав: malish | Дата: 01.06.2017 | Коментарі (0)

 

Ось ми і дочекались літа,

Перше червня – наша втіха,

Бо цей день у всьому світі,

Приурочили нам, дітям!

Саме під цим гаслом пройшло урочисте відкриття табору відпочинку «Ластів’ята», який розпочав свою роботу 29 травня і буде працювати до 16 червня. Чому саме 1 червня? – Тому що сьогодні в усьому світі відзначають День захисту дітей. Розпочалася наша лінійка урочистим виконанням гімну та підняттям прапора, потім було нагородження  дітей грамотами та дипломами, малюнок на асфальті, ігри та конкурси. А на закінчення всім солодкий подарунок – морозиво!

  

 

 

 

 

 

 

  

  

Переглядів: 449 | Додав: malish | Дата: 01.06.2017 | Коментарі (0)

            

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   29 травня учні нашої школи взяли участь у районному святі вшанування обдарованих дітей "Зірковий Олімп", присвяченого 85-річчю утворення Київської області, яке проходило на центральній площі міста Переяслав-Хмельницький.

         Розпочався захід виставкою декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва учнів «Славимо край, де родилися ми!» та виставкою випічки учнів "Святкові солодощі. Київщині-85", потім була урочиста хода делегацій шкіл, нагородження переможців конкурсів та змагань, святковий концерт та грандіозний флеш-моб.

Діти добре відпочили, поспілкувалися з друзями та отримали позитивні емоції.

  

 

 

Переглядів: 422 | Додав: malish | Дата: 31.05.2017 | Коментарі (0)

       

 

 

 

 

   Сьогодні, 26 травня, в ОНЗ Студениківська ЗОШ І-ІІІ ст. пролунав 53 останній дзвінок, який сповістив про закінчення навчального року та початок довгоочікуваних літніх канікул!

   Захід «Останній дзвоник – свято незвичайне!» розпочався піснею у виконанні неодноразової переможниці музичних, хореографічних, театральних конкурсів не лише районного, а й обласного рівнів, учениці 9 класу Аліни Мазай «Сонячні вікна». На святі були присутні поважні гості: голова та перший заступник Переяслав-Хмельницької РДА Андрій Пряхін та Іван Бугаєнко, начальник відділу освіти Таміла Дубина, сільські голови сіл Студеники та Козлів Микола Гудзь та Григорій Кобялко. Вони щиро привітали учнів та педагогів з успішним закінченням 2016/2017 н.р., вручили грамоти переможцям районних, обласних та Всеукраїнських конкурсів та подякували учням за теплий прийом та побажали щасливої дороги у самостійне життя. Свято пройшло в атмосфері радості і водночас хвилювання  випускників щодо майбутніх іспитів. Учні, батьки, гості свята насолоджувалися піснями і танцями у виконанні найталановитіших учнів школи. В знак миру і здійснення задуманих мрій випускники випустили в небо 15 голубів. За давньою традицією першокласники провели одинадцятикласників на останній урок.

   Захід завершився радісними вигуками «Канікули, ура!!!».

       

       

Переглядів: 502 | Додав: malish | Дата: 29.05.2017 | Коментарі (0)

    

 

 

 

 

   Здається зовсім недавно цьогорічні четвертокласники стояли на старті початкової школи. Чотири роки промайнули, як одна мить. Щодня вони піднімалися сходинками країни Знань, опановуючи усі науки початкової школи. Колишні невмійки стали гарними і розумними школярами.

   24 травня 2017 року четвертокласники ОНЗ Студениківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відсвяткували свій перший випускний бал. Дорослі, красиві, мужні, веселі випускники продемонстрували свої таланти, набуті знання і вміння. Присутні рідні та гості з гордістю та сльозами радості любувалися своїми дітьми.

   Одним з хвилюючих моментів свята було символічне прощання з початковою школою у формі випускання повітряних кульок: «Середня школа, здрастуй, а початкова – прощавай!»

       

Переглядів: 484 | Додав: malish | Дата: 29.05.2017 | Коментарі (0)

З вечора тривожного аж до ранку

Вишивала дівчина вишиванку.

Вишивала дівчина, вишивала,

Чорну та червоную нитку клала.

Ой, та чорна ниточка — то страждання,

А червона ниточка — то кохання.

Тому чорна ниточка часто рвалась,

А червона ниточка легко слалась.

Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Сьогодні в школі відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки.

Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці школи разом зі своїми батьками та вчителями відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.

 

  

   

Переглядів: 565 | Додав: malish | Дата: 22.05.2017 | Коментарі (0)

  

       

 

 

 

 

 

 

 

       

 

     З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року.

Відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. Головною метою відзначення в Україні Дня Європи є:

  • формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України;
  • ознайомлення якомога ширшого кола громадськості з європейськими цінностями та традиціями;

- популяризація загального європейського культурного надбання серед громадськості, зокрема, молоді;

- залучення населення регіонів України до діяльності, пов’язаної з інтеграцією країни до ЄС;

  • поширення ідеї європейської ідентичності серед громадян Європейського Союзу, утвердження спільних європейських цінностей.

      Учні ОНЗ Студениківська ЗОШ І-ІІІ ступенів також взяли участь у таких заходах: вікторині «Відома і невідома Європа», круглому столі «Європа – наш спільний дім», конкурсі презентацій «Шлях України до ЄС» та диспуті «Проблеми і перспективи ЄС», присвячених цьому дню. 

  

    

 


 

Переглядів: 556 | Додав: malish | Дата: 13.05.2017 | Коментарі (0)

План

проведення тижня безпеки дорожнього руху
в ОНЗ Студениківська ЗОШ І-ІІІ с.
з 08.05.17.по 14.05.17.

 

Назва заходу

Клас

Віповідаьний

1.

Виховна година «Будь ввічливим на дорозі»

10-11

Класні керівники

2.

Бесіда із батьками «Безпека ваших дітей на дорозі».

7-9

Корецький С.М.

  3.

Відпрацювання практичних навичок із безпечної ізди на велосипеді.

5-8

Корецький С.М.

  4.

Конкурс дитячих малюнків «Безпека дорожнього руху».

1-4

Вчителі початкових класів.

  5.

Урок-тренінг «А чи я добре знаю дорожні знаки».

9

Корецький С.М.

 

6.

Тематична акція. «Ми чемні пасажири».

5

Корецький С.М.

 

  

  

Переглядів: 428 | Додав: malish | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 49 50 »