Головна » Архів матеріалів

 

                Немає  в нас сім’ї на Укріїні

                Якої б не торкнулася війна

                Де б не вбивала, крала чи палила

                Фашиста- нелюда загарбницька війна.

                Кожного року цього травневого дня на нашу землю приходить оповите світлим сумом і безмежною радістю свято – День Великої Перемоги! День, коли кожен із нас, і той, хто пережив труднощі лихоліття, і той, хто народився і виріс у мирні роки, складає шану живим і полеглим героям.

                Минають роки, відлітають у вічність… 72 роки минулого з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів людей. Все далі відходять грізні роки Другої Світової війни, з кожним днем зменшується кількість її учасників і свідків. Але не згасає пам’ять про тих, хто приніс на вівтар великої Перемоги своє життя.

                Учні, вчителі та жителі села Студеники, також вшанували пам'ять учасників подій Другої Світової війни мітингом “Вклонімося величним тим рокам”.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 424 | Додав: malish | Дата: 11.05.2017 | Коментарі (0)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                Ось і відвідали учні нашої школи дитячий табір ”Артек”, який тепер працює в Пущі-Водиці і є справжній, наш український!

                Радісно і привітно нас зустріли працівники табору. Провели цікаву  екскурсію по інформаційному центру, показали міні-уроки. Діти побували на археологічних розкопках, в яких самі стали активними учасниками.

                Потім всіх учнів чекав смачний  обід в артеківській їдальні.

Ну а ”родзинкою” поїздки стали години активного відпочинку в басейні.

                Закінчилась наша поїздка відвідуванням Mc Donald’s.

Всі діти активно відпочили і отримали позитивні емоції.

 

 

 

Переглядів: 398 | Додав: malish | Дата: 11.05.2017 | Коментарі (0)

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це свято першокласників, яке завжди збирає всю дружну шкільну родину: і мам, і вчителів, і учнів.

   Сьогодні нам радісно, цікаво і одночасно трішки сумно, бо ми прощаємось з нашим першим другом - Букварем.

 Буквар ми вже вивчать закінчили,

цю книжку полюбили, як зорю.

Вона усіх нас грамоти навчила, 

тож скажемо спасибі Букварю!!!

   

 

   

Переглядів: 354 | Додав: malish | Дата: 05.05.2017 | Коментарі (0)

 

 

   

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Нещодавно учні нашої школи взяли участь в районному конкурсі відеороликів про благоустрій своїх населених пунктів у рамках Всеукраїнської акції “Зробимо Україну чистою разом”. Наш ролик під назвою «Ми самі створюємо свій світ» було визнано одним з кращих.  Нагородою для школярів-учасників акції стала одноденна поїздка до дитячого табору “Артек”, який тепер працює в Пущі-Водиці під Києвом. Фінансувала цю поїздку Міжнародна програма Зеленого Хреста SocMed з підтримки екологічних проектів, директор якої Марія Вітальяно-Тереррі особисто приїхала зі Швейцарії на Переяславщину привітати дітей з такої нагоди.

А ще наші діти взяли участь у туристично-екологічній  та природоохоронній акції та були присутні на урочистому відкритті екологічної стежки. Вона пролягає вздовж дніпрового берега у затоці «Куряче горло», має кілька оглядових майданчиків з видом на Дніпро та чудові краєвиди.

Всі учасники добре попрацювали та отримали максимум задоволення.

  

  

Переглядів: 458 | Додав: malish | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

     

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

         Стало доброю традицією проводити щовесни районні - спортивні змагання "Олімпійське лелеченя". Для дітей вони є цікавим спортивним святом, на якому вони можуть розкрити свої накращі якості.

    В цьому році 27 квітня "Лелечат" гостинно прийняв стадіон ОНЗ Студениківської ЗОШ .

В змаганнях взяли участь учні 7-8 класів у складі двох команд : "Олімп" та ""Лелечата".

   Спортивне свято розпочалося із урочистого відкриття та представлення команд. Боротьба виявилась цікавою і напруженою. Особливо дітям сподобалось " Біг по купинах" та "Дробинка", на яких діти показали вміння орієнтуватися в просторі. На змаганнях "снайперів" школярі проявили здатність влучно попадати м'ячем у учнів. "Фрістайл з м'ячем" дав змогу дітям розкрити здатність координувати свої рухи з м'ячем.

   Суддівство змагань очолив вчительфізкультури місцевої школи Шелест В. В., йому допомагали Малишко Н. Г., Сич І. Г. та інші вчителі.

  За змагання з цікавістю спостерігали учні школи та жителі села. Під час закриття спортивного свята, вчителі та гості виразили надію на те, що діти будуть рости фізично здоровими, цілеспрямованими і будуть отримувати від життя тільки все позитивне.

 

Переглядів: 456 | Додав: malish | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

План
проведення заходів із безпеки життєдіяльності
 в ОНЗ Студениківська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Назва заходу

Класи

Відповіда-льний

1

Бесіда із правил протипожежної безпеки

5-6

Корецький С.М.

 

2

Практичне відпрацювання навичок із протипожежної безпеки.

5-6

Корецький С.М.

 

3.

Евакуація із приміщення школи при виникненні надзвичайних ситуацій.

5-11

Корецький С.М.

 

4.

Практичне відпрацювання навичок із протихімічного захисту.

10-11

Корецький С.М.

 

5.

Практичне відпрацювання реанімаційних заходів.

8-11

Корецький С.М.

 

6.

Відпрацювання навичок із надання долікарської допомоги.

9-11

Корецький С.М.

 

7.

Виконання рятувальних та інших невідкладних робіт.

5-11

Корецький С.М.

 

8.

Відпрацювання практичних дій при транспортуванні потерпілих в умовах надзвичайних ситуацій.

10-11

Корецький С.М.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 457 | Додав: malish | Дата: 27.04.2017 | Коментарі (0)

           

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Протягом 11-13 квітня 2015 року відулися навчально – польові збори на базі центру військово- патріотичного виховання «Сокіл». В них приймали участь учні 11 класів.  На заняттях перебачалося  практичне закріплення знань, умінь і навичок, отриманих на уроках Захисту Вітчизни.
   Вчителі шкіл та місцеві інструктори домовилися про розподіл обов’язків при проведенні занять.  Збори розпочалися із урочистого шикування та виконання Гімну України, ознайомлення учнів із умовами проведення навчально-польових
зборів.   
             Потім розпочалися навчальні заняття. Юнаки вдосконалювали свої навички із прикладної фізичної підготовки, військово-медичної, стройової.
 Особливо напруженими виявилися заняття із фізичної підготовки, де учні проходили смугу перешкод, бігали із вантажем, виконували комплексні силові вправи, здавали нормативі із силової підготовки.           
         На заняттяї із вогневої підготовки учні тренувалися у неповному розбиранні та збиранні автомата, у безпечному поводженні зі зброєю, виконували стрільби по мішеням із пневматичної гвинтівки, метали навчальні гранати.
         На стройовій підготовці юнаки відпрацьовували вправи із перешикування, ходьби похідним і стройовим кроком, розучували виконання стройової пісні.
        Закінчилися заняття підведенням підсумків військово-польових зборів, уристим шикуванням, виконанням Гімну України. Інструктори центру та вчителі виразили надію на те, що проведені заняття стануть однією із сходинок на шляху становлення юнаків як справжніх захисників України.

 

Переглядів: 508 | Додав: malish | Дата: 27.04.2017 | Коментарі (0)

  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

   У Чистий четвер, Великоднім подарунком рідному селу стала активна участь учнів та всіх працівників школи в благодійній акції – прибирання сільського парку та меморіалу загиблих в роки Другої Світової Війни. Завзято працювали всі: загрібали торішнє листя; білили дерева вздовж головних доріг, бордюри; упорядковували клумби.

  

 

Переглядів: 491 | Додав: malish | Дата: 18.04.2017 | Коментарі (0)

     

   

 

 

 

 

 

 

 

 

  12 квітня на базі нашої школи разом з працівниками Будинку культури села Студеники було проведено годину патріотичного виховання для старшокласників. На захід було запрошено Героя Радянського Союзу, полковника військ спеціального призначення Капшука Віктора Дмитровича.   Розпочалася зустріч цікавою розповіддю Віктора Дмитровича про роки його перебування в Афганістані, про військову службу, про сьогоденні події на сходу нашої країни, про патріотизм майбутніх захисників нашої держави. Далі відбувся цікавий діалог між учнями, вчителями та гостем. Оптимізмом були пройняті його запевняння в тому, що настануть таки для нашої України мирні часи.

                Закінчився урок виконанням патріотичної пісні «Я нікому тебе не віддам, моя Україно!» солістками дуету «Нерозлучні» Вірою Житник та Наталією Ушко.

  

Переглядів: 469 | Додав: malish | Дата: 18.04.2017 | Коментарі (0)

          Учнівський, педагогічний колективи та обслуговуючий персонал нашої школи з задоволенням долучилися до даного заходу. В результаті було впорядковано пришкільну територію: спортивні майданчики, квіткові клумби, парк, прибрана територія біля центрального входу та навколо приміщення школи. Всі попрацювали на відмінно!

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 475 | Додав: malish | Дата: 27.03.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 49 50 »