Головна » Архів матеріалів

«Літо прощавай! Здрастуй, рідна школо!»

Лагідним вересневим ранком на території школи радісно загули наші учні – веселі, бадьорі та повні сил. Всі з нетерпінням чекали початку нового навчального року, а особливо тривожно було першачкам. 27 нових учнів прийшли в Нову Українську Школу.

Святкова локація проходила досить інтенсивно. Перші фанфари змінило привітання першокласників та одинадцятикласників. Потім урочисте нагородження відмінників змінилося яскравим виступом першачків з повітряними кульками та вальсом. Цьогорічні першокласники урочисто пообіцяли не тільки добре вчитися, а й стати великими людьми. Далі слово взяли найстарші. Вони дали найменшим цінні настанови та подарували величезний подарунок. Проте сюрпризи для першокласників на цьому не закінчилися. Перша вчителька, Бугаєнко Лідія Миколаївна, на перший урок підготувала цілу виставу, а наші гості, що були присутні на святі, вручили набори першокласника кожному учню першого класу. Після святкової частини всі учні школи перемістилися до своїх класів.

Почалися звичайні учнівські будні.

Переглядів: 484 | Додав: malish | Дата: 11.09.2018 | Коментарі (0)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оголошення!

 

Увага!  Увага!  Увага!

Першовересневе свято «Нас Вересень веде в країну знань!»

відбудеться 3 вересня о 9.00 годині.

Запрошуємо всіх на наше святкове дійство!

Переглядів: 458 | Додав: malish | Дата: 30.08.2018 | Коментарі (0)

     Зал Будинку культури вщент заповнений людьми, дівчатка-випускниці у вечірніх сукнях, із зачісками, ніби зійшли із обкладинок глянцевих журналів, хлопці, як супермени, схвильовані вчителі, яким у подарунок від випускників і скатерть- самобранка, і скриня бажань і навіть золота рибка, і море квітів. Вітання від вчителів, дирекції, гостей та батьків, хліб-сіль, пісні і материнські сльози радості, бо вчора ще такі маленькі наші діти, ніби за один день раптом подорослішали, помужніли і готові вже до самостійної дороги у житті. А як вони співали, показували сценки із життя, декламували вірші! Розчулені батьки і вчителі витирали сльози і бажали діточкам добра. Навіть малеча із заздрістю поглядала на красунь дівчат і хлопців і дивувалася: де такі красиві взялися, невже наші?
     А для випускників із врученням атестатів зрілості, наступає і пора зрілості: їм страшно, якось боязко, але у них завжди буде мамина ласкава усмішка, татове суворе: «Все буде добре!», бабусині торби із пиріжками на дорогу, підтримка громади і БОЖЕ БЛАГОСЛОВЕННЯ!
Щиро бажаємо, щоб дорога їх була широкою і світлою, новини – тільки приємними, здобутки – вагомими, мрії – здійсненними, друзі – вірними, кохання – вічним, а вогник батьківської хати завжди світив у дорозі.

     

  

   

   

   

   

  

  

Переглядів: 407 | Додав: malish | Дата: 05.07.2018 | Коментарі (0)

          Сьогодні закінчується зміна табору "Ластів'ята". Позаду безліч веселих і розумних конкурсів, кумедних і спортивних змагань.

          Відбулася святкова лінійка закриття табірної зміни. Кожен з відпочивальників отримав золоту медаль за перемогу, отриману протягом трьох тижнів в тих чи інших змаганнях. Також дітям вручили солодкі подарунки. 

          Попереду літні канікули . Ну що ж, до зустрічі у вересні!!!

 

  

  

  

  

  

Переглядів: 478 | Додав: malish | Дата: 15.06.2018 | Коментарі (0)

        Вчора між таборами «Ластів’ята»,  «Капітошка», «Веселка» були проведені Малі Олімпійські ігри.

            У програмі представлені такі види змагань: «Стрибки у довжину», «Спортивна ходьба», «Стрільба», «Гребля на байдарках», «Фігурне катання», «Велогонки», «Легкоатлетичне триборство», «Передача естафетної палички». Слідкували, проводили та оцінювали змагання вчителі фізкультури В.В.Шелест, В.В.Зуб та І.І.Кравченко. Команди ділилися на дві категорії: юніори – «Веселка», «Комета», «Козаки» та олімпійці – «Апельсин», «Стріла», «Чемпіон».

           Діти з цікавістю та захопленням взяли участь у всіх естафетах. Боротьба була запеклою. Результати на турнірній таблиці постійно змінювались. Кожний наступний конкурс або віддаляв, або наближав до перемоги. Діти з нетерпінням і цікавістю спостерігали за турнірною таблицею.

          І нарешті результати. В категорії юніори ІІІ місце посіла команда «Комета», ІІ місце - «Веселка», І місце – «Козаки». В категорії олімпійці ІІІ місце посіла команда «Апельсин», ІІ місце – «Чемпіон» і І місце – «Стріла»

         За підсумками змагань по загальній сумі балів двох команд з кожного табору ІІІ місце з сумою 52 бали здобув табір «Сонечко», ІІ місце з сумою 68 балів посіли вихованці табору «». І цьогорічним чемпіоном з сумою 70 балів та володарем перехідного кубку стали команди з табору «Ластів’ята».

        За спільною згодою всіх учасників в наступному сезоні Малі Олімпійські ігри будуть проходить в таборі «Капітошка»  Соснівського НВО.

  

  

  

 

Переглядів: 438 | Додав: malish | Дата: 15.06.2018 | Коментарі (0)

            День бантиків  в пришкільному таборі чекали всі. Обов'язковим дрескодом була наявність бантика. Одразу після сніданку всі учасники табору зайнялися творчими роботами на тему "Бантик". До творчості залучилися і дорослі і малі. Всі проявили активність, креативність  та творчий підхід. Цей день залишив багато емоцій в усіх вихованців табору.

 

  

  

  

 

Переглядів: 476 | Додав: malish | Дата: 11.06.2018 | Коментарі (0)

      Говорять, "нежданні гості - гірше татарів", але не цього разу!!!

      Дуже приємним сюрпризом для відпочиваючих нашого табору став приїзд учнів із Соснови. В межах малих Олімпійських Ігор між двома таборами були проведені пробні змагання.

     Діти змагалися у восьми олімпійських дисциплінах. У двох вікових категоріях: "Юніори" (1-2 класи) та "Олімпійці" (3-4  класи). 

     В категорії "Юніори" здобула перемогу  команда із табору "Капітошка". Олімпійську перемогу здобули спорсмени табору "Ластів'ята".

     Активну участь у змаганнях брали і учасники, і вболівальники, і тренери команд. Задоволення отримали Всі!

З нетерпінням чекаємо на гостей знову!

 

   

 

 

 

 

 

   

  

  

  

 

Переглядів: 383 | Додав: malish | Дата: 06.06.2018 | Коментарі (0)

Переглядів: 407 | Додав: malish | Дата: 05.06.2018 | Коментарі (0)

 

      Від імені  дорослих хочемо привітати всіх дітей з їхнім власним святом – Днем захисту дітей. Бажаємо нашим діткам мирного неба над головами, щасливої і люблячої сімї та вірних друзів.

       В межах свята «День дитини» в пришкільному таборі «Ластів’ята» зранку пройшла акція «Намалюй свою мрію»,  у якій взяли участь усі бажаючі. Після сніданку діти дружно поїхали в місто Переяслав-Хмельницький, де відвідали  Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав». Повернувшись наші дітлахи провели акцію «Чарівні сердечка побажань, в кінці якої виготовили плакат «Дерево міцне корінням – а людина друзями!».

      Закінчилося сьогоднішнє свято гучною дискотекою.

 

 

  

  

 

  

  

 

 

   

  

  

 

Переглядів: 380 | Додав: malish | Дата: 01.06.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 49 50 »