Головна » 2018 » Червень » 15 » Нарешті дочекалися!
10:35
Нарешті дочекалися!

        Вчора між таборами «Ластів’ята»,  «Капітошка», «Веселка» були проведені Малі Олімпійські ігри.

            У програмі представлені такі види змагань: «Стрибки у довжину», «Спортивна ходьба», «Стрільба», «Гребля на байдарках», «Фігурне катання», «Велогонки», «Легкоатлетичне триборство», «Передача естафетної палички». Слідкували, проводили та оцінювали змагання вчителі фізкультури В.В.Шелест, В.В.Зуб та І.І.Кравченко. Команди ділилися на дві категорії: юніори – «Веселка», «Комета», «Козаки» та олімпійці – «Апельсин», «Стріла», «Чемпіон».

           Діти з цікавістю та захопленням взяли участь у всіх естафетах. Боротьба була запеклою. Результати на турнірній таблиці постійно змінювались. Кожний наступний конкурс або віддаляв, або наближав до перемоги. Діти з нетерпінням і цікавістю спостерігали за турнірною таблицею.

          І нарешті результати. В категорії юніори ІІІ місце посіла команда «Комета», ІІ місце - «Веселка», І місце – «Козаки». В категорії олімпійці ІІІ місце посіла команда «Апельсин», ІІ місце – «Чемпіон» і І місце – «Стріла»

         За підсумками змагань по загальній сумі балів двох команд з кожного табору ІІІ місце з сумою 52 бали здобув табір «Сонечко», ІІ місце з сумою 68 балів посіли вихованці табору «». І цьогорічним чемпіоном з сумою 70 балів та володарем перехідного кубку стали команди з табору «Ластів’ята».

        За спільною згодою всіх учасників в наступному сезоні Малі Олімпійські ігри будуть проходить в таборі «Капітошка»  Соснівського НВО.

  

  

  

 

Переглядів: 435 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: