Головна » Архів матеріалів

       Якось незатишно почуваються там, де не прибрано. Тому всі працівники школи разом зі своїми вихованцями поспішили навести лад у сільському парку: згрібали листя, обрізали гілки дерев, виносили сміття.

       Зробивши добру справу "на позитиві" повернулися додому.

 

  

  

  

Переглядів: 452 | Додав: malish | Дата: 18.04.2018 | Коментарі (0)

   Вже стало традицією кожного року випускниками нашої школи відвідувати день відкритих дверей у НУБіПі.

      Дні відкритих дверей старшокласники сприймають як можливість побачити новий для себе виш, або переконатися у правильності вже зробленого вибору. І всі відзначають розмаїття факультетів та можливостей, які дає НУБіП. А те, що тут так гостинно і демократично приймають,  приємно дивує.

    В своїй презентації університету Станіслав Ніколаєнко сказав про те, що НУБіП - один з десяти дослідницьких в Україні: тут не тільки транслюють старі знання, а й створюють нові, постійно співпрацюють з провідними світовими компаніями. 

      Заступник голови Київської облдержадміністрації Іван Турчак зауважив: майбутнє у власних руках кожного, і сьогодні молодь має дійсно гарний вибір і перспективи. Та закликав зробити правильний вибір на користь НУБіП.

 

Переглядів: 368 | Додав: malish | Дата: 12.04.2018 | Коментарі (0)

       Саме на весняних канікулах відбувся обласний збір лідерів учнівського самоврядування на базі  Комунального закладу Київської обласної ради "Володарська  спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів - центр реабілітації".

 Участь у даному зібранні брала і наша Мирослава Боліла. Це були незабутні три дні, які пролетіли як одна мить.

       Відбулися вибори голови обласної ради дітей Київщини. Визначено пріоритети діяльності ОРДК на 2017/2018 н.р. Цікаво і змістовно пройшли зустрічі з випускниками ОРДК. Відбулось ознайомлення з проектами: Let`s do it, Ukraine-school recycling - шкільний марафон правильного поводження та роздільного збору відходів; розвиток волонтерського руху в Україні, проведена благодійна акція "Серце до серця" - "Почуй світ".
     Також відбулися екскурсії до підприємств м. Білої Церкви:
     ТОВ Білоцерківський завод "Трібо", ТОВ "Фармацевтичний завод "БІОФАРМА", ТОВ " МАРЕВЕН ФУД Україна".

       Мирослава отримала багато корисної інформації, яку надалі збирається втілювати в життя  саме в нашому навчальному закладі.

  

  

Переглядів: 390 | Додав: malish | Дата: 12.04.2018 | Коментарі (0)

            Вже традиційним стало,  проведення засідання святкової педагогічної ради, присвяченої праці колег, які крок за кроком йшли до цієї головної події - атестації. Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність учителя до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів. Атестація - це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. Але атестація - це і свято великої, щедрої, доброї вчительської душі, свято творчості вчителя. Тому сьогодні хочеться привітати зі святом наших іменинників:

Сову Н.В. - вчителя географії, спеціаліста вищої категорії, старшого вчителя;

Корецьку С. М. - вчителя англійської мови,  спеціаліста вищої категорії;

Сахно Л. В. - вчителя початкових класів, спеціаліста вищої категорії, старшого вчителя;

Черненьку Н. І. - вчителя початкових класів, спеціаліста вищої категорії;

Чуб Л.С. - вихователя ГПД, спеціаліст першої категорії

та побажати їм творчих успіхів на святій і не легкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів, справжніх продовжувачів їхньої справи.

 

  

  

Переглядів: 650 | Додав: malish | Дата: 27.03.2018 | Коментарі (0)

          Усе найкраще, що є на землі починається з сім’ї. 20.03.2018 року у шкільній медіатеці відбулося родинне свято «Святе слово – Родина». Учні 5 класу (кл. керівник Пайвель Н. Г.) розповідали про свій родовід,теплими зворушливими словами звертались до своїх рідних. Підготували цікаві сюжетно-рольові ігри, гуморески, вистави.

         Учні 4 класу Борачок Софія і Йовенко Анастасія виконали пісню про маму Н. Май «Для тебе, моя мамо!». Бабусям подарували пісню «Бабуся спить» учні 1 класу Череватенко Діана і Кормишева Анна.

  

  

 

Переглядів: 472 | Додав: malish | Дата: 23.03.2018 | Коментарі (0)

            21.03.2018 року в шкільній медіатеці було проведено усний журнал "Наш Шевченко".

       Учні із задоволенням подивилася презентацію "Тарас Григорович Шевченко - України син".

          Оглянули виставку дитячих малюнків до творів Т. Г. Шевченка та фотогорафії картин поета.

         Запитання вікторини (які підготувала бібліотекар Н. Г. Пайвель) допомогти дітям глибше усвідомити ту велетенську роль, яку відіграла ця людина в житті кожного народу. Сьогодні знову і знову відкриваємо все нового і нового Шевченка, Шевченка - Великого Кобзаря.

  

  

 

Переглядів: 384 | Додав: malish | Дата: 22.03.2018 | Коментарі (0)

            Є у нашій українській літературі постаті , що увібрали в себе живу душу народу, стали часткою нашого життя. Такою людиною став  для нас, українців, Великий Кобзар, чия творчість упродовж десятиліть і століть викликає із глибини душі найніжніші почуття, щире захоплення поетичним словом, поетовим умінням розкрити красу  і велич найдорожчої і найпрекраснішої людини на світі – Жінки-Матері.

            У загальношкільних заходах, приурочених відзначенню 204-ої річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, активну участь взяли девятикласники.  Під керівництвом учителя Пайвель П.Г. вони здійснили дослідження теми «Еволюція образу жінки-матері у творчості Великого Кобзаря», які були презентовані під час відкритого уроку української літератури. Цікавими науковими знахідками були позначені творчі проекти учнів Черненького Артема і Довгорук Наталії, Підручного Владислава і Третяк Аліни. Артистичним і душевним було виразне читання поезій «На панщині пшеницю жала…» та «У нашім раї на землі…», виконане Лой Світланою та Круглик Діаною. 

 


  

  

  

Переглядів: 386 | Додав: malish | Дата: 21.03.2018 | Коментарі (0)

         Сьогодні у 3 класі відбулося надзвичайне свято, яке діти з нетерпінням чекають і дуже полюбляють. 

       Кожен із нас жалкує, що день народження відзначається один раз на рік, і коли він закінчується, ми починаємо, сумувати. Але сьогодні сподіваємося, цього не сталось!

     До свята готувалися завзято. Учні підготували оригінальні подарунки - сюрпризи. Слова - побажань звучали тепло, щиро від душі.

     Всі конкурси були дуже цікавими, особливо "Випікання торта", "Пеленання малюка", "Створення святкового букета", захоплюючим став також танець "з віником".

     А капітани команд показали таланти, намалювати обличчя повітряним кулькам та зав'язати хустину. 

     Закінчилось свято солодощами та подарунками.

Всі діти та класний керівник, вдячні батькам за підтримку у святі.

  

  

 

 

Переглядів: 459 | Додав: malish | Дата: 20.03.2018 | Коментарі (0)

      15 березня, на базі Головного територіального управління юстиції в Київській області, відбулася ділова зустріч депутатів обласної ради дітей Київщини з представниками Головного територіального управління юстиції Київської області на тему:   "Я - громадянин правової держави".  

     На цій зустрічі були розглянуті такі основні питання : 

  • Презентація проекту Програми розвитку освіти Київської області на 2016-2018 роки "Самоврядування дітей та учнівської молоді";
  • Презентація змісту діяльності комісії з питань освіти та захисту прав дітей щодо реалізації програми обласної ради дітей Київщини з правового виховання "Правова освіта";
  • Презентація правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України "Я маю право!"та діяльність органів учнівського самоврядування у рамках зазначеного проекту;

           Відбулось ознайомлення з роботою структурних підрозділів Головного територіального управління юстицій у Київській області.

          На даній зустрічі була присутня  учениця нашого закладу Боліла Мирослава. Вона є активним учасником учнівського самоврядування не лише школи, а і району.  Активна, комунікабельна, справжній сучасний лідер, який здатний повести за собою інших.

  

Переглядів: 416 | Додав: malish | Дата: 16.03.2018 | Коментарі (0)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Хоч це Свято і є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ. Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу - бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.

   В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону.

  17 січня 2017 року Верховна Рада України прийняла постанову №4251 «Про встановлення Дня українського добровольця» з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

   Українські добровольці стали гордістю українського народу. Загалом, у воєнному конфлікті на сході нашої країни брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Переважна більшість із них перетворилася на військові частини силових структур, але є й такі, що продовжують залишатися цілком незалежними формуваннями й не підпорядковуються жодному силовому відомству.

"З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості", - Верховна Рада України постановила - "Установити в Україні День українського добровольця, який відзначати щорічно 14 березня".

З Днем українського добровольця!

Переглядів: 379 | Додав: malish | Дата: 15.03.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 49 50 »