Головна » 2019 » Жовтень » 7 » НАША ШКОЛА - ІМЕНИННИЦЯ
11:29
НАША ШКОЛА - ІМЕНИННИЦЯ

   Свої п’ятдесят п’ять школа зустрічає повним залом гостей, піснями, квітами, освідченнями в любові і доброю пам’яттю.
     Про новий спортзал з басейном мріяли «шкільні джентльмени», розцвітала «квітка - душа» у виконанні хореографічного ансамблю учениць, про шкільні роки нагадував голосистий дзвінок і повну біографічну довідку про ювілярку оприлюднили ведучі свята.
     За ці роки школа випустила у світ 1724 випускники, із низ 56 золотих та сорок срібних медалістів, в ній відбулося більше 65 тисяч уроків і пролунало більше 130 тисяч дзвінків.
     Одинадцятикласники, мабуть, передчуваючи швидку розлуку з рідною школою, були повноправними героями зустрічі. Всі разом співали, декламували, і виглядали, як на картинках про англійські коледжі: такі елегантні панянки у синіх сукенках із білими комірцями і дуже достойні, у білих сорочках із вишуканими метеликами, джентльмени.
     І, звичайно, було багато спогадів. Вклонилися пам’яті колег, яких уже немає з нами, згадали директорів – від першого до нинішнього. Вітаючи колег зі святом Наталія Андріївна Кийко, побажала присутнім довгих літ життя, подякувала за роботу педагогічним працівникам школи і вручила їм подяки.
     Першокласники пообіцяли гарно вчитись і стати президентами, депутатами і навіть головами ОТГ.

     Привітала колег голова профспілки працівників освіти Надія Григорівна Каменська, подарувала колективу мікрохвильову піч, а освітяни вручили їй «Педагогічний Оскар» в номінації «Кращий захисник інтересів освітян». Привітала колег і керівник Інклюзивно - ресурсного центру Ірина Юріївна Бідюк.
     Були квіти для вчителів і навіть золотий дощ із блискіток і пам’ятне фото на п’ятдесят п’ять!
     Із Днем народження тебе, школо, будь завжди храмом науки, людяності і добра. Нехай у тобі легко працюється, навчається і щасливо живеться усім, натхненних вчителів і успішних вихованців!

Переглядів: 307 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: