Головна » 2019 » Червень » 13

   І ось настав останній тиждень табірної зміни. Та, попри велику спеку, розваги тривають.

   В понеділок у дітлахів був День туриста. Вони залюбки вправлялися у вмінні розкладати справжню туристичну палатку та збирати рюкзак для походу. Ще на дітлахів чекали веселі туристичні перегони.

   Вівторок відзначився невеличким сюрпризом. На гостину до відпочивальників завітали вчителі математики середньої та старшої ланки, та влаштували День математика. Вони провели математичну вікторину та показали дітям, що математика не тільки розумна, а й дуже цікава наука. Діти створювали чудові малюнки за допомогою геометричних фігур, вправлялися в розвязуванні логічних задач та кросвордів.

   Середа - день проведення Малих Олімпійських ігор. В цьому році приймати учасників змагань повинен був табір «Капітошка» села Соснова, але у зв’язку з дуже високими показниками температури, колегіально було вирішено проводити день спорту на території свого табору.

   Наші змагання пройшли дуже активно. Програма дітлахам сподобалась неабияк. Всі учасники табору були пропорційно розділені на дві команди: «Оба-на» та «Атас». Діти із задоволенням проходили по черзі всі етапи змагань. Але, в результаті змагань, із рахунком 3:6 перемогла команда Атас.

     І знову після табору – лише позитив і приємні емоції!

Переглядів: 349 | Додав: malish | Дата: 13.06.2019 | Коментарі (0)