Головна » 2017 » Червень » 01

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При шкільному таборі відпочинку «Ластів’ята» розпочав роботу мовний загін “Happy Campers”,  організований серед учнів 7-8 класів, девізом якого є:

«Sing and learn

And play together

Happy campers

Play forever».

Діти відвідують мовні заняття, де із задоволенням поринають у мовне середовище, здійснюють віртуальні подорожі до англомовних країн, створюють проекти; приймають участь у вікторинах, конкурсах, екскурсіях, рольових та лінгвістичних іграх.

Це сприяє підвищенню рівня володіння іноземною мовою учнів школи, зацікавлює їх, підштовхує до самостійної підготовки до вивчення мови, допомагає школярам здобувати необхідні мовні навички і долати мовний бар’єр.

Наше основне завдання -  показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль навчання, за якого увага концентрується на практичній частині і знаннях, які можна застосовувати пізніше в інших сферах.      

  

  

Переглядів: 492 | Додав: malish | Дата: 01.06.2017 | Коментарі (0)

 

Ось ми і дочекались літа,

Перше червня – наша втіха,

Бо цей день у всьому світі,

Приурочили нам, дітям!

Саме під цим гаслом пройшло урочисте відкриття табору відпочинку «Ластів’ята», який розпочав свою роботу 29 травня і буде працювати до 16 червня. Чому саме 1 червня? – Тому що сьогодні в усьому світі відзначають День захисту дітей. Розпочалася наша лінійка урочистим виконанням гімну та підняттям прапора, потім було нагородження  дітей грамотами та дипломами, малюнок на асфальті, ігри та конкурси. А на закінчення всім солодкий подарунок – морозиво!

  

 

 

 

 

 

 

  

  

Переглядів: 449 | Додав: malish | Дата: 01.06.2017 | Коментарі (0)