Головна » 2016 » Травень » 13 » Вклонилися величним тім рокам.
09:58
Вклонилися величним тім рокам.

        

9 травня 2016 року Україна відзначала День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народові.

У цей славний день згадали всіх, чиє життя забрала війна, низько вклонилися ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлювали тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

     

Урочистий мітинг, присвячений Дню Перемоги проходив біля Братської могили у селі Студеники, куди прийшло багато людей, у тому числі і сімей з дітьми, а це свідчить про те, День Перемоги – це свято, яке об’єднує покоління. Приємною стала присутність трьох онуків одного з похованих у Братській могилі – Горбулі Віктора Сидоровича. Вони розповіли, що їхній дід був тяжко поранений у 1943 році, лікувався в Студениках, де і помер. Увага присутніх була прикута до єдиного ветерана, який зміг бути присутнім на урочистостях – Петрини Григорія Михайловича. Його супроводжували двоє дітей, онука та правнук.

       

Цього дня на адресу мешканців села, гостей та ветеранів прозвучали щирі слова вітання від сільського голови М. М. Гудзя, заступника голови районної ради І. С. Бугаєнка, депутата районної ради, директора Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів М. О. Лях, які побажали всім миру у країні, а ветеранам, працівникам тилу, перш за все, здоров’я, любові, уваги і турботи від рідних, близьких та всіх, хто знаходиться поруч, сімейного затишку і благополуччя родинам.

День Перемоги був і залишається одним з найбільш шанованих свят. Перемога над фашистським безумством дісталася нам і всьому світові дуже дорогою ціною. Ні хто не забутий, ніщо не забуто. І ми будемо пам’ятати про це.

           

Переглядів: 607 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: