Головна » 2016 » Квітень » 13 » УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!
12:43
УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

  

З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності учні нашої школи 24 березня 2016 року відвідали виставку «Майдан. Україна понад усе!», присвячену другій річниці героїчно-трагічних подій на Майдані та перемоги Революції Гідності, що експонується в Музеї Кобзарства НІЕЗ «Переяслав».

  Діти слухали розповідь екскурсовода про події осені 2013-весни 2014 років, що відбувалися в Україні та ознайомилися з унікальними експонатами, привезеними з Майдану. Переглянули світлини переяславців – безпосередніх учасників тих трагічних подій та героїв Небесної Сотні.

   Експозиція містить артефакти, передані земляками із зони АТО. Документи, прапори, військова форма, спорядження, патрони і зброя – все побачили учні і навіть могли приміряти на себе шоломи. Екскурсовод у доступній формі розповіла дітям про переяславців, які перебувають на передовій в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Своїм прикладом вони показують, що не тільки словами можна любити Батьківщину, але й вчинками доводити це.

   Віримо, що наші учні не будуть байдужими, а на прикладі справжніх героїв України різних поколінь завжди відстоюватимуть своє право жити у вільній країні і щиро любитимуть її.

     

Переглядів: 615 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: