Головна » 2020 » Січень » 2 » ДІД МОРОЗ ІДЕ ДО ХАТИ – ЩОБ ЗІ СВЯТОМ ВСІХ ВІТАТИ!
17:38
ДІД МОРОЗ ІДЕ ДО ХАТИ – ЩОБ ЗІ СВЯТОМ ВСІХ ВІТАТИ!

   Новорічні свята – чарівні. У переддень Нового року для учнів нашого закладу пройшли Новорічні свята. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу –  прикрасити новорічну  ялинку сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.
   В цей  день у всіх учнів, вчителів та батьків  був передсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.     Учні підготували святкову феєричну програму   з новорічними сюжетами, піснями, хороводами. Діти з великим заюрпризидоволенням танцювали, разом з ведучими брали активну участь у різноманітних конкурсах та весело проводили час.
     По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька  подарували солодкі сюрпризи.  А для старшокласників була організована Новорічна дискотека. Сподіваємося, що всі діти нашої школи залишилися задоволеними.

Переглядів: 334 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: