Головна » 2014 » Грудень » 30 » Зустріч з "кіборгом"
21:40
Зустріч з "кіборгом"

   Наша Батьківщина мала славні періоди історії, легендарних героїв, завжди мужньо витримувала важкі випробування. Ми можемо гордитися тим, що Україна ніколи не поневолювала інші народи, а лише захищала себе.

 

Не пощастило нашому народу.

Дав Бог сусідів, ласих до нашесть.

Забрали все – і землю, і свободу.

Тепер забрати хочуть вже і честь.

                            (Ліна Костенко)

   У цей тяжкий для всіх нас час, ми, як ніколи, згуртувались, щоб вистояти у боротьбі з тероризмом, сепаратизмом та російською воєнною агресією. На сході нашої країни фактично йде війна. Щодня з ефірів телебачення та радіо, з преси та Інтернету ми отримуємо велику кількість інформації про перемоги та поразки наших військових. Співпереживаємо, намагаємося тут, на мирній території, допомогти українській армії.

   Сьогодні до школи завітав заступник командира 95-тої аеромобільної бригади наш односельчанин, випускник Жовтневої школи Анатолій (позивний «Купол»). Зустріч відбулася в дружній атмосфері за круглим столом у формі діалогу. У той момент усе сказане раніше про війну, мужність, героїзм, відданість, здавалось, не мало такого змісту, якого набуло за якихось 40 хвилин бесіди. Наш український дух став просто непереборний. Маючи таких захисників, Україна є і буде сильною та незалежною! Ми пишаємося своїми земляками, які героїчно протистоять агресору. Інакше як героями їх не називаємо.

 

Переглядів: 771 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: