Головна » 2019 » Листопад » 18 » Тиждень безпеки дорожнього руху
13:35
Тиждень безпеки дорожнього руху

      З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому, в школі з  11 по 15 листопада  тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека учнів на дорозі.

    Для учнів початкової ланки було організовано показ мультфільму про правила дорожнього руху та опрацьовано «Азбуку дорожньої безпеки».  В кінці показу відбулася вікторина, де учні відповідали на запитання та отримували фішки «Знавець правил дорожнього руху». Учні 5-7 класів створили газети про правила дорожньої безпеки. Вчителем основ здоров’я Корецьким С. М. були проведені бесіди та практичні заняття з «Безпеки пішоходів». Також, класні керівники та класоводи провели у себе в класах єдиний національний урок «Безпечна країна».

    Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Переглядів: 281 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: