Головна » 2015 » Грудень » 23 » Щира зустріч
15:05
Щира зустріч

  

Вже стало доброю традицією, що випускники Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів в будь-який час приходять до своєї рідної школи. 17 листопада 2015 року завітав на урок Захисту Вітчизни  (вчитель Корецький С.М.) доброволець військової строкової служби Проценко Сергій (1993р.н.), який прийшов у десятиденну відпустку. Він ще зі шкільних років мріяв служити в армії, захищати свою Батьківщину. І його мрія здійснилася. Зараз перебуває на службі в місті Одесі. Розповів про будні армійського життя, про мрії в майбутньому, про відважних командирів, друзів, про те, як ще зі шкільних років потрібно готуватися до військової служби. Сказав, що сьогодні, коли наша держава у небезпеці, українці повинні долати численні труднощі, рятуватися від зневіри і бути справжніми патріотами.

Учні поцікавилися думкою Сергія, чи немає у армії «дідівщини», то він відповів, що повага один до одного – понад усе!

Звичайно, у його оптимістичних словах відчувався сум за рідним селом, за друзями, ріднею, але почуття обов’язку для нього – головне.

Зустріч випускника з учнями викликала взаємну симпатію. Всім сподобався стиль спілкування справжнього воїна, його щирість, самостійність, повага до учнів і вчителів.

Саме свою позицію, свій погляд на світ, піднесений патріотичний дух Сергій передав і десятикласникам.

Учні-десятикласники зрозуміли, що завжди повинні мати високе почуття патріотизму,  відповідальності перед іншими, бути надзвичайно вимогливими, насамперед, до себе, і  свої обов’язки виконувати чесно й добросовісно, ніколи не зраджувати власним моральним принципам.

Учні та вчителі школи побажали Сергію мирного неба, успіхів, поваги від людей.

Переглядів: 650 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: