Головна » 2019 » Лютий » 26 » СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «МИСТЕЦТВО ШКІЛЬНОГО САМОВРЯДУВАННЯ»
14:45
СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «МИСТЕЦТВО ШКІЛЬНОГО САМОВРЯДУВАННЯ»

Сьогодні, 26 лютого, на базі нашої школи було проведено семінар-практикум «Вчитель – учень: налагодження партнерства та учнівського самоврядування. Системний підхід до розв’язання проблеми формування активної громадянської позиції учнів» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Студениківської сільської ради.

З  актуальними питаннями шкільного самоврядування в системі закладів загальної середньої освіти ознайомила керівник закладу – Наталія Кийко. Заступник директора з виховної роботи – Наталія Малишко презентувала присутнім методичну панораму «Мистецтво шкільного самоврядування». Креативно та творчо було проведено ток-шоу «Організація ефективного функціонування органів учнівського самоврядування шкіл Студениківської сільської ради», на якому самі лідери представили свою діяльність.

Практичний блок семінару розпочала Наталія Козелецька, практичний психолог. Разом з нею учні ще раз спробували себе в ролі лідерів та вчилися притягувати до себе людей. Цікавий та змістовний квест для лідерів «З Україною в серці», підготовлений педагогом-організатором  Олесею Крамаренко, був логічним завершенням нашого зібрання.

Отже, ми всі дійшли висновку, що  важливим фактором організації діяльності органів учнівського самоврядування на рівні навчальних закладів є підтримка ініціативи дітей-лідерів з боку адміністрації, педагогів та громадськості.

Переглядів: 408 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: