Головна » 2016 » Червень » 15 » ПРИВІТ, ЛІТО!
11:20
ПРИВІТ, ЛІТО!

     

   Літо для кожної дитини – пора оздоровлення і розвитку. Щороку у школі працює табір відпочинку «Ластів’ята», головною метою роботи якого є збереження і зміцнення здоров’я учнів. І цього року табір гостинно приймає маленьких друзів. Його відвідує 120 учнів школи переважно1-7 класів, а також діти-сироти, напівсироти, діти з малозабезпечених родин, для яких організовано дворазове повноцінне безкоштовне харчування.

   Чітка та злагоджена робота адміністрації, учителів, працівників шкільної їдальні, технічних працівників дозволяє зробити незабутнім і корисним відпочинок для 120 учнів, які отримали путівки у табір «Ластів’ята». 

   Поруч із дітьми постійно знаходяться вихователі та вожаті, які забезпечують виконання дітьми розпорядку дня, організовують їх побут,  готують та проводить оздоровчі та виховні заходи згідно з режимом дня та планом виховної роботи табору. 

   Кожний день перебування дітей у таборі наповнений новими справами, зустрічами, екскурсіями і розвагами.

   Здорова нація – здорові діти.  Під цим гаслом було проведено комплекс заходів із пропаганди здорового способу життя та  зміцнення здоров’я дітей: День здоров’я, робота шашкового та тенісного клубів, спортивні змагання «Веселі старти», походи до водоймищ Криничне, Рокитне, Ліски, тематична екскурсія з безпеки життєдіяльності до пожежної частини с. Студеники

   Велика увага приділяється розвитку творчих здібностей та інтересів дітей. Тому проводяться такі заходи як виставка малюнків «Моя мрія», майстер-клас із оригамі та квілінгу, конкурс малюнка на асфальті «Ура, канікули!», тощо.

   Краєзнавчий напрям виховної роботи - це різноманітні екскурсії та подорожі. Цього року діти уже відвідали Музей архітектури та побуту у м. Переяслав-Хмельницький, музеї м. Канева та Києва.

   Серед найулюбленіших розваг дітей – дискотеки, конкурс української народної пісні «Пісня по колу», поїздки до Дніпра, походи до лісу. 

   З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетентності учнів у школі організовано і мовний табір, у якому діти можуть поєднувати навчання й захоплюючий відпочинок. Учасниками мовного табору стали учні 6-7 класів (VI загін), до роботи з якими залучені вчителі іноземної мови С. М. Корецька та Г. О. Тиха, а також учні-асистенти:  А. Мазай, А. Спатарь, М. Корецька, Ю. Малишко, А. Мосієнко.

  Організатори розробили план заходів розвивального та розважального характеру, щоб кожен день пройшов цікаво і з користю. Особливо захоплюючою стала розважально-спортивна гра «Привіт, літо!». І не лише для учасників, а й для уболівальників з інших загонів, які активно підтримували своїх товаришів.

   Ми з нетерпінням будемо чекати наступного літа, так само як чекають його діти і їхні батьки, щоб знову прийти до літнього пришкільного табору.

     

        

Переглядів: 660 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: