Головна » 2019 » Травень » 27 » НАША ДРУЖНА ШКІЛЬНА РОДИНА
16:40
НАША ДРУЖНА ШКІЛЬНА РОДИНА

Ось і пролетів ще один навчальний рік! Ми й не зчулися, як у шкільні двері постукало свято Останнього Дзвоника. У цьому році ми вирішили відійти від стереотипів та провести його  креативно та неординарно. Захід пройшов у формі квесту «Наша дружна шкільна родина».

Це було щось надзвичайне: починаючи із футболок випускників із написом «#ВИПУСКНИК», легких чорних спідничок і закінчуючи квестом замість традиційної лінійки. А ще кожен клас був одягнутий у власну форму: футболки рожевого, синього , помаранчевого, жовтого кольору, картаті сорочки і навіть піратські бандани. Після урочистої зустрічі випускників і привітання від найменших у вишиванках, усім повідомили, що головного провісника літа – шкільного дзвоника – немає, його викрав домовичок Кузя, а щоб знайти і повернути його треба пройти дев’ять станцій.
            По черзі школярики мандрували до танцювальної станції «Чунга- Чанга», станції скоромовок «Язиката Хвеська», художньої, потім до Бермудського трикутника, де демонстрували знання, далі мандрували до співочої станції, потім до спортивної, складали буріме, і відгадували загадки. Врешті, пройшовши випробування, знайшли букви і склали із них слово МЕДІАТЕКА. Саме там і знайшли доброго друга - дзвоника і по черзі усі випускники провістили дзвоником завершення навчального року. А ще були флешмоб від випускниць, пісні від маленьких артистів і море позитиву.

Тепер попереду – табір відпочинку «Ластівята» для молодших школярів, екскурсії – для середніх класів та старшокласників. А для випускників – успішне закінчення ЗНО та підготовка до випускного вечора.

Тож побажаємо всім радісних канікул, а випускникам – успіху!

Переглядів: 352 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: