Головна » 2020 » Лютий » 24 » Міжнародний День рідної мови
15:03
Міжнародний День рідної мови

    Мова – одне з найцінніших надбань, які створили й залишили наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ.

    Це свято нині крокує державою по-особливому. Тому кожен громадянин України сьогодні, як ніколи відчуває свою причетність до свого народу, до своєї мови. Бо мова – це той інструмент, який об’єднує націю у єдине ціле. Це великий скарб, який треба шанувати, берегти і розумно збагачувати. Життя мови залежно від народу, який несе її у своїй душі, у своїх звичаях, традиціях, у піснях і у своїй культурі.

    До відзначення Міжнародного Дня рідної мови долучилася вся шкільна родина. Проводились різноманітні заходи, в яких активну участь брали учні та вчителі української мови та літератури: виховні години ,урок-подорож «Мово моя рідна, мово калинова», а також виставка малюнків «Живи, прекрасна наша мова».

    Цей День  рідної мови об’єднує дітей, вчителів  і показує високий прояв почуття патріотизму, любові до рідної мови та своєї Батьківщини.

Переглядів: 276 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: