Головна » 2019 » Квітень » 3 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НУБІП УКРАЇНИ
11:10
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НУБІП УКРАЇНИ

   28 березня випускники нашого закладу відвідали НУБІП. Своє знайомство з вузом вони розпочали з виставки-презентації факультетів і ННІ.

   Гостей вітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який розповів про історію вишу, його структуру, місце в рейтингах, професорсько-викладацький склад, матеріально-технічну базу, міжнародні зв’язки, можливість навчатися за програмами подвійного дипломування, соціальну базу тощо. «Саме ваш вибір спеціальності, вміння трудитися і навчатися визначать, чи станете ви успішним», - звернувся він до молоді. «І перепустка у це успішне майбутнє – важка праця, інтелект і сила волі, які допоможуть самоорганізуватися та використати всі величезні можливості, які відкриває наш університет перед своїми студентами і випускниками». «Дійсно, успіх – це велика і постійна праця над собою», -сказала директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Віра Рогова. «І не використати можливість навчатися у НУБіП – потужному виші з сучасною лабораторною базою, фаховим викладацький колективом, було б абсурдно».

    Та навіть не це стало основним акцентом дня, а відвідування факультетів і ННІ. Адже там школярі змогли побачити, що таке виш, поспілкуватися зі своїми майбутніми деканами і викладачами, побувати в аудиторіях і сучасних лабораторіях. Тобто хоча б на день відчути – як воно бути студентом одного з найкращих університетів України і переконатися: НУБіП – найкращий вибір.

Переглядів: 359 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: