Головна » 2018 » Жовтень » 9 » День Вчителя
09:37
День Вчителя

Учителю, уклін тобі й подяка!

У слові «вчитель» все: життя і мрії,

Політ душі і веселковий цвіт.

Найкращі помисли, свята любов, надії,

І вчитель сам – це неповторний світ.

Традиційно першої п’ятниці жовтня в нашій школі відмічався День вчителя. Наших вчителів очікувало багато сюрпризів.

З самого ранку при вході одинадцятикласники вітали всіх вчителів і одягали бантики на голови жіночої частини вчительства і метелики – чоловічої. Поки йшов перший урок педагоги мали змогу роздивитися стінгазети.

На першій перерві святкову лінійку розпочали учні танцювальної студії з вітальним флешмобом вчителям. Потім слово взяли одинадцятикласники і зачитали наказ про зарахування всіх вчителів до класу «АБВГДейки – Інтелект України». Далі флешмоб підхопили вчителі і запалили своїм танцем всіх присутніх. Також випускники подарували вчителям іменні кульки-серця з роками вступу до школи, вишикували всіх «АБВГДейок» у колону по два та провели в «кафе «У Полі».

По закінченню всіх уроків почалося основне дійство. Одинадцятикласники представили свято у вигляді ефіру каналу «Вчитель ТБ». В процесі свята використовувались фото-, відео- та аудіо-матеріали. Великим сюрпризом для вчителів були відзняті ролики з їхньою участю та реклами на шкільну тематику. Шквал емоцій викликали пісні про нелегке життя вчителя. Закінчилося свято гарним настроєм та спільним фотом.

Переглядів: 510 | Додав: malish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: