Головна » Архів матеріалів

Миколай мандрує світом.

Він дарує чемним дітям

Те, про що їх світлі мрії.

Тут для кожного дари є.

Не забуде він нікого:

Ні хорошого, ні злого.

Миколай з небес весь час

Бачить кожного із нас.

Переглядів: 724 | Додав: malish | Дата: 30.12.2014 | Коментарі (0)

"У кожного у пам’яті є школа –

Єдина, неповторна, бо своя,

Вона не забувається ніколи,

Куди б не бігла років течія."

29 листопада Жовтнева школа святкувала 50-річний ювілей. Феєричне дійство, пересипане спогадами про найкращі роки життя та вітаннями колишніх випускників і гостей не залишили байдужими жодного з присутніх на святі. Почуття гордості за успіхи своїх випускників переповнювали усіх працівників закладу, бо достойний випускник – то результат щоденної спільної праці директора, вчителя, повара, кочегара, техпрацівниці. Школа – рідний дім для кожного жителя села, опора, надія і майбутнє країни. Тож свої вітання і шану висловили присутні на святі гості, порадували корисними і приємними подарунками. Голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Дубина Григорій Іванович, виконуючий обов’язки голови районної ради Бугаєнко Іван Сергійович привітали працівників школи подяками та грошовими нагородами. Начальник відділу освіти Дубина Таміла Анатоліївна, голова профспілки працівників освіти Каменська Надія Григорівна подарували школі офісну техніку(факс) та підписку на педагогічні видання. депутатський корпус с. Жовтневе, Сільські голови Козлова, Жовтневого та Сомкової Долини прийшли на свято з комп’ютером для вчителів. Депутатський корпус села Жовтневе подарували дітям комплект м’ячів. Саєнок Володимир Володимирович, керівник сільського господарства «Світ ланів» привітав школу, вручивши сучасний ноутбук. Від керівника СП ТОВ «Нива Переяславщини» Мостіпан Олександра Олексійовича заклад отримав найщиріші вітання та комп’ютер. Випускниці 1993 року Житник Людмила і Житник Наталія уже вкотре завітали до школи з комплектом спортивного оснащення (два гімнастичні мати, десять обручів, п’ять м’ячів, боксерська груша з двома парами рукавичок тощо). Особливо приємно було приймати вітання від вдячних батьків, серед яких меценат школи Єнюков Андрій Євгенійович. Від нього школа отримала в подарунок оргтехніку. Працівники дошкільного закладу подарували своїм колегам такий необхідний для роботи комплект канцтоварів. Свій солодкий презент наприкінці свята школа отримала від батьківського комітету. Музичні вітання привезли колишні випускники – наша гордість – Надія Данько (саме її танцювальний колектив «Ластівка» відкрив свято чуттєвим вальсом), Валентина Усик з колективом «The best», Оксана Яковенко з фольклорним ансамблем «Перлина», Валентин Жуль, Юлія Ковалівська, Володимир Дмитренко та Володимир Жуль, колектив дітей та працівників дошкільного закладу «Малятко». Ювілей школи – не просто захід, це – особлива подія для випускників, учнів, педагогів, працівників школи, для села; свято, де всі присутні відчули теплоту зустрічі, щирість спілкування

 

Переглядів: 765 | Додав: malish | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0)

«До 50-річного ювілею Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів 29.11.2014 року відбулося відкриття котельні на твердому паливі, зокрема на дровах твердої породи, що зумовить альтернативу газовій котельні. Котельня запущена в стислий термін – протягом десяти днів. За тиждень до цього були перенесені труби з горища школи у приміщення другого поверху, що дасть зекономити тепло на 20 %. Колектив школи, батьки учнів, громади сіл Жовтневе, Козлова, Сомкової Долини дуже вдячні Переяслав-Хмельницькій районній державній адміністрації, районній раді та відділу освіти за допомогу у встановленні альтернативного котла саме в Жовтневій ЗОШ І-ІІІ ступенів. …»

Переглядів: 931 | Додав: malish | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0)

Нещодавно у Жовтневу школу завітав гість із передової – Лепеха Олексій, житель с. Леляки Баришівського району. У 5 класі нашої школи навчається його донька. Скільки сліз та радості було при зустрічі! Воїн привіз із передової український прапор із написами – побажаннями від своїх побратимів для доньки та всіх учнів школи. Зі сльозами на очах вчитувалися учні та вчителі в рядки: «Твій тато – герой!», «Дорогі школярі! Дякуємо за підтримку!», «Україна – єдина країна!», «Ми любимо вас, діти України!», «Бажаємо хороших оцінок, міцного здоров’я», «Будьте патріотами України!» та ін..Ці щирі слова воїнів – патріотів не залишили байдужою жодну дитину. Вони тепло зустріли воїна та вирішили в подарунок солдатам написати листи та намалювати малюнки, які передасть Лепеха О. своїм побратимам, повернувшись на передову. Також у школі була проведена акція «Допоможи воїнам АТО!», під час якої було зібрано 1834 грн. Ці кошти теж були передані Лепесі О. для воїнів – захисників.


Переглядів: 625 | Додав: malish | Дата: 20.11.2014 | Коментарі (0)

ПРИСЯГА

Я, Мосієнко Андрій, на Статуті школи урочисто присягаю: наполегливо втілювати в життя свою передвиборчу програму, бути завжди вірним шкільній родині, справедливо відстоювати інтереси школярів, особистим прикладом надихати їх на перемоги у навчанні, науковій діяльності, суспільно корисних справах, постійно піклуватися про збереження шкільних традицій, примножувати добру славу школи. Присягаю бути добрим, чуйним, уважним  до кожного з школярів, з повагою ставитись до вчителів, берегти атмосферу довіри і взаєморозуміння в школі. Присягаю любити і шанувати Україну, своїх батьків, рідну шкільну родину. Присягаю!

Сили й мужності тобі.

Президенте, від землі.

Передвиборчу програму

Втілюй у життя ти вдало!

 

Нехай щастить тобі у справах!

Перемог тобі немало.

Ти довіру бережи.

З честю й совістю дружи!

Переглядів: 734 | Додав: malish | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

9-10 листопада в Жовтневій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерної вправності "Бобер-2014".

Метою Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» є пошук, підтримка талановитих школярів та популяризація основ інформатики в рамках реалізації Стратегії розбудови інформаційного суспільства, схваленої Законом України «Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки».

Метою Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» є пошук, підтримка талановитих школярів та популяризація основ інформатики в рамках реалізації Стратегії розбудови інформаційного суспільства, схваленої Законом України «Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки».

 

В нашій школі участь у конкурсі взяли такі учні:

Переглядів: 694 | Додав: malish | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

Ми пишаємось Вами, хоробрі.

Ви у наших серцях повсякчас!

Шановні наші захисники,

Від сельчан ми усіх заявляємо:

«Ми поважаємо Вас!»

За підтримки Жовтневої сільської ради та депутатського корпусу, учні школи на ярмарку виручили 7464 грн., дитячий садок – 2500 грн., благодійний збір сільської громади - . Дані кошти було передано односельцям-учасникам АТО:

1.Єфіменку Юрію

2.Череватенку Віталію

3. Козлу Анатолію

4. Барабашу Сергію

5. Барабашу Володимиру

6. Копаниці Олександру.

 

Переглядів: 816 | Додав: malish | Дата: 12.10.2014 | Коментарі (0)

Вчительська доля – мудрістю вкрита,

Дзвенить вона сміхом дитячих сердець.

Вчительська доля – дощем раннім вмита,

Вона для людей буде вічним взірцем.

 

Вклонімося низько вчительській долі

І шану святу крізь віки пронесем

Серця подаруєм в дитячих долонях

І щедру любов принесем.

 

Переглядів: 659 | Додав: malish | Дата: 12.10.2014 | Коментарі (0)

Урочиста мить настала:

Президента ми обрали!

З ним – в майбутнє наш політ.

Добро й правду любить світ!

Переглядів: 580 | Додав: malish | Дата: 12.10.2014 | Коментарі (0)

«Тато і мама, батько і мати – це найперші з авторитетів, на яких базується світ для дитини, ґрунтується віра в людей, у все добре, гарне й чесне…»

17.09.14 року відбулося засідання батьківського комітету школи, де було розглянуто основні питання щодо навчально-виховного процесу у 2014-2015 навчальному році.

Переглядів: 687 | Додав: malish | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 49 50 »