Головна » 2023 » Березень » 16

    Ресурс - це джерело сил, яке живить наш духовний і фізичний світи.

    Щоб було більш зрозуміло, наведемо метафору.

    На початку свого шляху турист відчуває сили та натхнення йти глибше в ліс. Із собою він несе пляшку води, з якої кожен ковток додає сил та енергії, але якщо іноді не зупинятись біля місцевого струмочка  та не оновлювати запаси води, відповідно сил ставатиме менше.

    Але погодьтеся, якщо турист попередньо ознайомиться із місцевістю, він точно буде знати, де знаходиться найближчий струмочок, щоб оновлювати запаси, коли необхідно.

    А чи знаєте, що особисто вас  наповнює?

    Ось декілька можливих варіантів, які можуть вас надихнути:

    ✅ Творчість. Займіться будь-чим: малюйте, танцюйте, співайте, вишивайте, прикрашайте оселю, це принесе вам задоволення від процесу, ви виплеснете всі свої негативні й позитивні емоції та переживання у продукт такої діяльності;

    ✅ Приділити час собі. Поміркуйте, як ви можете це здійснити: спорт, приймання ванної, зміни у зовнішньому вигляді , чашка особливої кави тощо.

    ✅ Самотність. Виокремте час, коли ви можете побути в окремій кімнаті чи у своєму куточку, це допоможе налагодити зв‘язок із самим собою та відпочити.

    ✅ Налагодження режиму.  Дозвольте собі поспати трішки більше аніж зазвичай. Пам‘ятайте про питний режим та якісне харчування.

    ✅ Натхнення. У кожного воно своє: спів пташок, прогулянка у парку, цікава книжка, музика тощо. Визначте, що надихає саме вас.

    Також, якщо ви знесиленні, спробуйте просто відпочити. Дозвольте собі нічого не робити. Це нормально, скажіть собі.

Переглядів: 167 | Додав: malish | Дата: 16.03.2023