Головна » 2020 » Листопад » 16

Інавгурація Президента школи

 

Зовсім недавно в нашій школі проходили вибори Президента шкільного самоврядування. А сьогодні - 11 листопада - відбувся захід, присвячений інавгурації Президента школи: учня 10-го класу Конюшка Назара та усіх міністрів парламенту учнівського самоврядування.

Поклавши руку на Статут школи президент і міністри зачитали клятву, а Ісаєнко К.Г., педагог-організатор закладу, вручила їм посвідчення. Всі присутні привітали новообраних «керманичів школи» гучними оплесками.

Отож, побажаєм їм, щоб кожен день приносив нові перемоги, а школа, завдяки їх зусиллям, розвивалась та міцніла!

 

Переглядів: 415 | Додав: malish | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)

Осінній вернісаж

 

10 листопада в нашій школі відбулася традиційна осіння виставка композицій «Осінній вернісаж», в якій взяли участь учні 1-7 класів на чолі з класними керівниками.

Роботи були виконані з різних природних матеріалів, а тематику композицій учні визначали самостійно. Хоча вироби і відрізнялись між собою, але об’єднувало їх одне – бажання щось зробити, показати себе, проявити власну думку, творче мислення, індивідуальність.

Учні 8-11 класів проявили свою креативність та вміння у фотоконкурсі «Осінь – улюблена пора року».

Дякуємо всім за участь у виставці та за свято, готуючись до якого можна проявити свої осінні фантазії, уміння в поробках з природного матеріалу та насолодитися золотими кольорами осені, запахом її дарів.

Презентація Осінній вернісаж 8 клас 

 

Переглядів: 361 | Додав: malish | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)