Головна » 2020 » Лютий » 04

      11 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. День безпечного Інтернету має на меті досягнення об'єднання зусиль держави, бізнесу і громадськості для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді.

        У навчальному закладі проведено тематичні уроки, круглі столи спрямовані на просвітницьку роботу серед учнівського середовища щодо безпечного використання мережі Інтернет. Зокрема, учні 5-11 класів переглядали відеоролик «Безпека в інтернеті – це просто!», проведено інформаційну бесіду, де розглядалися питання на тему : «Кібербулінг», «Що нам відомо про Безпечний інтернет», «Дитина в мережі Інтернет». Також учні 11 класу Підручний Владислав та Черненький Артем підготували цікаву презентацію, де показали найактуальніші питання сьогодення.

      Сподіваємось, що учні, отримавши нові знання щодо безпеки в мережі інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже обізнаний – значить озброєний.

Переглядів: 258 | Додав: malish | Дата: 04.02.2020 | Коментарі (0)