Головна » 2019 » Грудень » 18

   З 15 листопада по 7 грудня учні 7- 11 класів нашої школи брали участь у профорієнтаційному бізнес-турнірі серед учнівської молоді Київщини. Завдання турніру полягало у створенні власного підприємства зі стартовим капіталом 10000000. Учасники закупляли обладнання, займалися виробництвом та збутом продукції. Спочатку завдання виконувалися у програмі, потім змагалися з іншими учасниками.

   11-13 грудня відбувся очний фінал турніру. У відбірковому етапі, у Володарці, брав участь учень 11 класу Підручний Владислав. Змагання були напружені та серйозні, але все таки наш Владислав переміг. Він став фіналістом і отримав диплом ІІІ ступеня та сертифікат учасника. 

   Тепер у Владислава попереду участь у всеукраїнському півфіналі конкурсу. Ми його вітаємо та бажаємо впевнено йти до перемоги!

Переглядів: 311 | Додав: malish | Дата: 18.12.2019 | Коментарі (0)

    «Андрію, Андрію, подаруй надію!..» Традиційні вечорниці – свято вареників та дівочого гадання відбувалося 13 грудня, в день свята Апостола Андрія Первозванного.

      Учні 8 класу організували свято для старшокласників та вчителів. У цей вечір перед глядачами ожили герої українських звичаїв та обрядів. Дійство заворожувало і захоплювало: затишна хата з щедрою господинею, українська піч, гурт веселих дівчат, парубки «із сусіднього села», сварлива Кайдашиха з Мотрею, хитра циганка-ворожка, простакуватий Стецько з красунею Уляною і щедрий стіл зі смачними стравами, – усе це налаштовувало на неабиякий позитив.

      Андріївські вечорниці не обійшлися і без калити, яка, за легендою, приносить щастя, без пана Коцюбинського і пана Калитинського. Калиту наввипередки намагалися відкусити завзяті парубки.

        А які ж вечорниці без гадання? Таємниче ворожіння дівчат на свою долю – на чоботах, на папірцях з іменами женихів – саме в цю ніч вважається магічним і віщує майбутнє.

 

Переглядів: 297 | Додав: malish | Дата: 18.12.2019 | Коментарі (0)