Головна » 2019 » Листопад » 25

Учитель року — щорічний всеукраїнський конкурс, що проводиться з метою стимулювання участі педагогів у процесах становлення та розвитку ефективної національної системи освіти та популяризації кращих і новітніх педагогічних практик, зростання професійної майстерності вчителів.

На базі Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти проходив перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2020» у номінації «Початкова освіта» :         

        20 листопада 2019 року - конкурсні випробування «Тестування», «Методичний експромт»;

        21 листопада 2019 року – конкурсні випробування «Урок», «Самоаналіз уроку»;

       22 листопада – конкурсні випробування «Методичний практикум», «Практична робота».

         Свою майстерність продемонстрували: Черненька Наталія Іванівна- учитель початкових класів Студениківського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Студениківскої ОТГ; Дем’янчук Наталія Василівна – учитель початкових класів Соснівського НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів- ЗДО»; Кузьменко Марія Петрівна – учитель початкових класів Виповзького НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів-ЗДО» Переяслав-Хмельницького району.

 Переможцем першого туру  всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2020» у номінації «Початкова освіта» стала   Черненька Наталія Іванівна- учитель початкових класів Студениківського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів. Вітаємо!  

 

Переглядів: 287 | Додав: malish | Дата: 25.11.2019 | Коментарі (0)

  Відповідно до обласної акції щодо популяризації фізичної культури та спорту, здорового способу життя 20 листопада серед школярів нашого закладу було проведено уроки фізичної культури з елементами «Cool Games» (веселі старти).

  Свою вправність та швидкість школярі демонстрували у різноманітних естафетах. Дітвора відчайдушно змагалися за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

  Ці змагання ще раз показали, як потрібно прищеплювати інтерес до фізичної культури та спорту; виховувати почуття колективізму, прагнення до взаємодопомоги та взаємовиручки; розвивати життєво важливі рухові вміння та навички для зміцнення здоров'я.

   Тож  ми бажаємо всім завжди бути здоровими і життєрадісними!

Переглядів: 307 | Додав: malish | Дата: 25.11.2019 | Коментарі (0)