Головна » 2019 » Вересень » 03

   В цьому році не традиційно, по-родинному святкували День Знань, який відбувся другого вересня у місцевому Будинку Культури під гаслом «Зустріч в шкільному родинному колі», який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

   Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів – першокласників. Цього року для 17 малюків розпочинається цікаве шкільне життя. Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він покладе межу між дитинством і дорослим життям.

   Директор школи Наталія Андріївна Кийко привітала всіх з чудовим святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе, побажала  учням і батькам міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, нагородила відмінників навчання похвальними листами.

   У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи. Учні-одинадцятикласники вже традиційно провели першокласників на перший їхній урок.

   Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності! Учіться бути мудрими, добрими і людяними! Виростайте справжніми людьми!

Переглядів: 309 | Додав: malish | Дата: 03.09.2019 | Коментарі (0)