Головна » 2019 » Травень » 23

   Сьогодні, 21 травня, чудовий день. Сонце дитячих посмішок світить яскраво. Настрій безхмарний. Температура повітря зігріває серця, піднімає настрій, а легкий вітерець розганяє хмари смутку і дозволяє насолоджуватися життям. Востаннє на родинне свято зібрались четвертокласники.

   Ще ніби вчора привели батьки до школи діточок своїх перший раз у перший клас. Немов полохливі пташенята тулилися вони до своїх мам. А сьогодні зібрались проводжати їх в середню школу.

   Під мелодію вальсу закружляли маленькі випускники. Вчорашні, здавалося б ще зовсім маленькі хлопчики, відразу подорослішали, запрошуючи своїх однокласниць у танок.

   Директор школи Наталія Андріївна Кийко, привітала всіх присутніх, а випускників – із успішним закінченням початкової школи. У своєму виступі вона дякувала батькам за виховання дітей, говорила про них багато хороших слів. Ну, а мами тим часом ховали свої зволожені очі. Слова вітання лунали від класовода Світлани Юхимівни. На згадку вона подарувала дітям сердечка-талісмани. Від імені батьків виступила Людмила  Шаповал, котра у своїй промові щиро дякувала колективу працівників школи, за їх добро, за все, що вони робили і роблять для наших дітей. Бо кожен з них, яку б посаду не займав, вкладав частинку своєї душі у їх виховання. Бажала дітям, щоб добре вчились, були здорові і зростали добрими людьми.

   В ході свята діти разом із батьками вирушили на квест «Стежинами початкової школи». Всі з захопленням виконували завдання квесту. Найцікавіше було батькам, оскільки вони знову поринули в таке далеке і щасливе дитинство. В свою чергу і батьки для своїх дітей організували сюрприз - гри та конкурси, де було весело і захопливо.

   На останок випускники випустили в небо кульки, загадавши бажання.

   Тож, хай щастить нашим дітям під мирним небом!

Переглядів: 317 | Додав: malish | Дата: 23.05.2019 | Коментарі (0)