Головна » 2019 » Квітень » 11

   Сьогодні на базі Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів було проведено ІІ етап спортивно-масового заходу серед дітей "Олімпійське лелеченя 2019". У ньому взяли участь три команди нашої громади: "Чемпіони" (Переяславського НВО), "Олімп" (Студениківського ОЗЗСО), "Чемпіон" (Соснівського НВО) та гості з Дівичківської ОТГ  команда «Лідер» (Дівичківське НВО) . Всі учасники були активними, креативними; пропагували здоровий спосіб життя; прагнули донести до всіх учнів мотивацію до активних занять фізичною культурою і спортом.

   Як і в будь-яких змаганнях, зазвичай, є переможці і переможені. Так було і в нас:

ІV місце – команда «Чемпіон» (Соснова)

ІІІ місце - команда "Чемпіони" (Переяслівське)

ІІ місце - команда "Лідер" (Дівички)

І місце - команда "Олімп"(Студеники).

   Вітаємо з перемогою команду учнів Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів! Бажаємо їм успіхів у ІІІ зональному етапі 20 квітня 2019 року в місті Бориспіль.

<

Переглядів: 353 | Додав: malish | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

   Якось незатишно почуваються там, де не прибрано. Тому 10 квітня учнівський та педагогічний колективи Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  поспішили навести лад у сільському парку: згрібали листя, обрізали гілки дерев, виносили сміття та прибрали прилеглі узбіччя доріг.

   Зробивши добру справу, "на позитиві" повернулися додому. Крім того,  прийшли до висновку, що заходи з благоустрою важливі не лише під час проведення подібних акцій. Ми повинні разом дбати про свій добробут і чистоту навколишнього середовища. Тож закликаємо  всіх небайдужих односельців приєднуватися до двомісячника  благоустрою!

 

Переглядів: 349 | Додав: malish | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)