Головна » 2019 » Квітень » 03

Перше квітня – день відомий,

Усі це добре знають.

Усі наші українці

День цей поважають.

Побрехеньки розказати

Може хто завгодно –

І не варто ображатись –

День такий сьогодні.

 

   Саме під таким девізом відбувся конкурс гумористів у нашій школі. Це були і звичайні жарти, і гуморески, і смішинки, міні-сценки, казочки на новий лад. Особлива подяка учням початкової ланки за їхню активність та артистичність.

   Тож давайте сміятися! Хай сміх освітлює обличчя!  Хай допомагає нам стати щасливими, досягти успіху, здобувати освіту, стати заможними, знайти  своє кохання, бути завжди вільним, жити з вірою в серці, що краще буде всім, а не лише комусь!

Переглядів: 394 | Додав: malish | Дата: 03.04.2019 | Коментарі (0)

   28 березня випускники нашого закладу відвідали НУБІП. Своє знайомство з вузом вони розпочали з виставки-презентації факультетів і ННІ.

   Гостей вітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який розповів про історію вишу, його структуру, місце в рейтингах, професорсько-викладацький склад, матеріально-технічну базу, міжнародні зв’язки, можливість навчатися за програмами подвійного дипломування, соціальну базу тощо. «Саме ваш вибір спеціальності, вміння трудитися і навчатися визначать, чи станете ви успішним», - звернувся він до молоді. «І перепустка у це успішне майбутнє – важка праця, інтелект і сила волі, які допоможуть самоорганізуватися та використати всі величезні можливості, які відкриває наш університет перед своїми студентами і випускниками». «Дійсно, успіх – це велика і постійна праця над собою», -сказала директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Віра Рогова. «І не використати можливість навчатися у НУБіП – потужному виші з сучасною лабораторною базою, фаховим викладацький колективом, було б абсурдно».

    Та навіть не це стало основним акцентом дня, а відвідування факультетів і ННІ. Адже там школярі змогли побачити, що таке виш, поспілкуватися зі своїми майбутніми деканами і викладачами, побувати в аудиторіях і сучасних лабораторіях. Тобто хоча б на день відчути – як воно бути студентом одного з найкращих університетів України і переконатися: НУБіП – найкращий вибір.

Переглядів: 353 | Додав: malish | Дата: 03.04.2019 | Коментарі (0)

   Активні наші діти і під час канікул. 28 березня, за ініціативи самих учнів, було організовано екскурсію в наше славне місто Переяслав-Хмельницький. Зокрема, діти відвідали музеї Кобзарства та Г.Сковороди. Всі з захопленням слухали екскурсоводів та брали участь в обговоренні. У музеї Кобзарства хлопці спробували пограти на лірі та кобзі, а дівчата заспівали веснянок. Закінчилася екскурсія виконанням Гімну України.

   Також відвідали пам’ятники міста, зокрема щойно відкритий пам’ятник воїнам АТО.  

Переглядів: 334 | Додав: malish | Дата: 03.04.2019 | Коментарі (0)

   У рамках проведення двомісячника благоустрою в Студениківській ОТГ, учні 10 класу провели акцію «Зелений десант», під час якої висадили саджанці червоного дуба. З великим задоволенням старшокласники віднеслися до даного заходу, і сподіваються, що незабаром на території школи зашумить новий парк. І хоча це й був канікулярний період, та всі попрацювали на славу!

Переглядів: 382 | Додав: malish | Дата: 03.04.2019 | Коментарі (0)