Головна » 2018 » Липень » 05

     Зал Будинку культури вщент заповнений людьми, дівчатка-випускниці у вечірніх сукнях, із зачісками, ніби зійшли із обкладинок глянцевих журналів, хлопці, як супермени, схвильовані вчителі, яким у подарунок від випускників і скатерть- самобранка, і скриня бажань і навіть золота рибка, і море квітів. Вітання від вчителів, дирекції, гостей та батьків, хліб-сіль, пісні і материнські сльози радості, бо вчора ще такі маленькі наші діти, ніби за один день раптом подорослішали, помужніли і готові вже до самостійної дороги у житті. А як вони співали, показували сценки із життя, декламували вірші! Розчулені батьки і вчителі витирали сльози і бажали діточкам добра. Навіть малеча із заздрістю поглядала на красунь дівчат і хлопців і дивувалася: де такі красиві взялися, невже наші?
     А для випускників із врученням атестатів зрілості, наступає і пора зрілості: їм страшно, якось боязко, але у них завжди буде мамина ласкава усмішка, татове суворе: «Все буде добре!», бабусині торби із пиріжками на дорогу, підтримка громади і БОЖЕ БЛАГОСЛОВЕННЯ!
Щиро бажаємо, щоб дорога їх була широкою і світлою, новини – тільки приємними, здобутки – вагомими, мрії – здійсненними, друзі – вірними, кохання – вічним, а вогник батьківської хати завжди світив у дорозі.

     

  

   

   

   

   

  

  

Переглядів: 403 | Додав: malish | Дата: 05.07.2018 | Коментарі (0)