Головна » 2018 » Лютий » 20

    20 лютого вся Україна у глибокій журбі за героями Небесної Сотні, а також за воїнами, які захищаючи кордони нашої держави на Сході, не повернулися до своїх сімей. Учні нашої школи також зібралися, щоб  в скорботі схилити голови перед пам'яттю людей різного віку, яких було вбито в мирний час  ХХІ століття.

     У цей день чотири роки тому в самому серці столиці, на Майдані, розігралася кривава драма. Тодішня злочинна влада спрямували проти мирних протестувальників озброєні підрозділи. Від їх куль полягло більше сотні наших співгромадян, вина яких була лише одною – вони не захотіли жити у безправній, несправедливій країні.

    Вічна пам'ять усім героям Небесної Сотні, які запалили зорю світанку над нашою країною. Революція гідності, героїзм наших воїнів на Донбасі стали переломними історичними моментами і вже увійшли славними сторінками у новітню історію України. Події на Майдані ще раз підтвердили вражаючі незламність, патріотизм та хоробрість українців, які ціною власного життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої держави.

 

 

   

 

  

Переглядів: 353 | Додав: malish | Дата: 20.02.2018 | Коментарі (0)