Головна » 2017 » Травень » 29

       

 

 

 

 

   Сьогодні, 26 травня, в ОНЗ Студениківська ЗОШ І-ІІІ ст. пролунав 53 останній дзвінок, який сповістив про закінчення навчального року та початок довгоочікуваних літніх канікул!

   Захід «Останній дзвоник – свято незвичайне!» розпочався піснею у виконанні неодноразової переможниці музичних, хореографічних, театральних конкурсів не лише районного, а й обласного рівнів, учениці 9 класу Аліни Мазай «Сонячні вікна». На святі були присутні поважні гості: голова та перший заступник Переяслав-Хмельницької РДА Андрій Пряхін та Іван Бугаєнко, начальник відділу освіти Таміла Дубина, сільські голови сіл Студеники та Козлів Микола Гудзь та Григорій Кобялко. Вони щиро привітали учнів та педагогів з успішним закінченням 2016/2017 н.р., вручили грамоти переможцям районних, обласних та Всеукраїнських конкурсів та подякували учням за теплий прийом та побажали щасливої дороги у самостійне життя. Свято пройшло в атмосфері радості і водночас хвилювання  випускників щодо майбутніх іспитів. Учні, батьки, гості свята насолоджувалися піснями і танцями у виконанні найталановитіших учнів школи. В знак миру і здійснення задуманих мрій випускники випустили в небо 15 голубів. За давньою традицією першокласники провели одинадцятикласників на останній урок.

   Захід завершився радісними вигуками «Канікули, ура!!!».

       

       

Переглядів: 502 | Додав: malish | Дата: 29.05.2017 | Коментарі (0)

    

 

 

 

 

   Здається зовсім недавно цьогорічні четвертокласники стояли на старті початкової школи. Чотири роки промайнули, як одна мить. Щодня вони піднімалися сходинками країни Знань, опановуючи усі науки початкової школи. Колишні невмійки стали гарними і розумними школярами.

   24 травня 2017 року четвертокласники ОНЗ Студениківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відсвяткували свій перший випускний бал. Дорослі, красиві, мужні, веселі випускники продемонстрували свої таланти, набуті знання і вміння. Присутні рідні та гості з гордістю та сльозами радості любувалися своїми дітьми.

   Одним з хвилюючих моментів свята було символічне прощання з початковою школою у формі випускання повітряних кульок: «Середня школа, здрастуй, а початкова – прощавай!»

       

Переглядів: 484 | Додав: malish | Дата: 29.05.2017 | Коментарі (0)