Головна » 2017 » Травень » 04

 

 

   

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Нещодавно учні нашої школи взяли участь в районному конкурсі відеороликів про благоустрій своїх населених пунктів у рамках Всеукраїнської акції “Зробимо Україну чистою разом”. Наш ролик під назвою «Ми самі створюємо свій світ» було визнано одним з кращих.  Нагородою для школярів-учасників акції стала одноденна поїздка до дитячого табору “Артек”, який тепер працює в Пущі-Водиці під Києвом. Фінансувала цю поїздку Міжнародна програма Зеленого Хреста SocMed з підтримки екологічних проектів, директор якої Марія Вітальяно-Тереррі особисто приїхала зі Швейцарії на Переяславщину привітати дітей з такої нагоди.

А ще наші діти взяли участь у туристично-екологічній  та природоохоронній акції та були присутні на урочистому відкритті екологічної стежки. Вона пролягає вздовж дніпрового берега у затоці «Куряче горло», має кілька оглядових майданчиків з видом на Дніпро та чудові краєвиди.

Всі учасники добре попрацювали та отримали максимум задоволення.

  

  

Переглядів: 458 | Додав: malish | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)

     

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

         Стало доброю традицією проводити щовесни районні - спортивні змагання "Олімпійське лелеченя". Для дітей вони є цікавим спортивним святом, на якому вони можуть розкрити свої накращі якості.

    В цьому році 27 квітня "Лелечат" гостинно прийняв стадіон ОНЗ Студениківської ЗОШ .

В змаганнях взяли участь учні 7-8 класів у складі двох команд : "Олімп" та ""Лелечата".

   Спортивне свято розпочалося із урочистого відкриття та представлення команд. Боротьба виявилась цікавою і напруженою. Особливо дітям сподобалось " Біг по купинах" та "Дробинка", на яких діти показали вміння орієнтуватися в просторі. На змаганнях "снайперів" школярі проявили здатність влучно попадати м'ячем у учнів. "Фрістайл з м'ячем" дав змогу дітям розкрити здатність координувати свої рухи з м'ячем.

   Суддівство змагань очолив вчительфізкультури місцевої школи Шелест В. В., йому допомагали Малишко Н. Г., Сич І. Г. та інші вчителі.

  За змагання з цікавістю спостерігали учні школи та жителі села. Під час закриття спортивного свята, вчителі та гості виразили надію на те, що діти будуть рости фізично здоровими, цілеспрямованими і будуть отримувати від життя тільки все позитивне.

 

Переглядів: 456 | Додав: malish | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)