Головна » 2015 » Жовтень » 07

        

 

Слово Лідер – це призвання кожного із нас,

В само, в самоврядуванні ми покажем клас!

Ми ніколи не здаємось, до мети ідем,

До вершини вдосконалень стежку віднайдем.

 

Слово Лідер – це веселка нашого буття,

Розмалюємо сміливо фарбами життя,

Загадаємо бажання, загадай і ти,

Слово Лідер в моїм серці буде назавжди.

 

Я не знаю де іще на цьому світі є

Є таке життя.

Я, напевно, відпущу зустрічний вітер

І залишусь назавжди з тобою Лідер!

 

     Саме за такими переконаннями живуть і працюють лідери учнівського самоврядування нашої школи. І, мабуть, саме тому ми приймали участь у обласному фестивалі лідерської майстерності «LiderFest», де здобули І місце у квесті «Переяслав – місто-музей».

      Ми всі отримали максимум позитивних емоцій, заряд енергії та стали ще більш згуртовані і активні!

                        

Переглядів: 696 | Додав: malish | Дата: 07.10.2015 | Коментарі (0)

         

«Закінчення Другої світової війни і подальша доля України» - такою була тема учнівської конференції старшокласників Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цей захід був приурочений до події, яку відзначив весь світ 2 вересня 2015 року. На конференції висвітлювались питання, які особливо цікавили учнів.

Дмитро Маковський (11 кл.) у своєму виступі проаналізував підсумки Другої світової війни. Одинадцятикласники Владислав Давидюк та Владислав Король висвітлили такі ганебні явища того періоду, як «новий порядок» та «голокост» і їх реалізацію в Україні.

Роман Куцко та Костянтин Остапенко вели розмову про зміни у світі після закінчення Другої світової війни та їх вплив на долю України.

Соболь Сергій та Близнюк Максим аналізували уроки війни.

Десятикласниці Анна Барабаш, Альона Ковалівська, Алла Серга розповідали про українців, які своїми іменами прославили нашу Батьківщину. Це тричі Герой Радянського Союзу Іван Кожедуб; Кузьма Дерев’янко, що підписував Акт капітуляції Японії; та Олексій Берест, який піднімав прапор над рейхстагом.

Особливо турбувало старшокласників питання про долю країни після закінчення Другої світової війни та сучасні події на сході України.

Учні рівняються на своїх земляків - учасників АТО Анатолія Козла, Олександра Копаницю, Олексія Лепеху та інших воїнів, які в сучасних умовах виборюють свободу і незалежність України.

Конференція поглибила знання старшокласників з історії. Діти вчилися слухати і чути одне одного, сприймати різні точки зору, відстоювати власну думку. Подібні заходи сприяють патріотичному вихованню учнівської молоді та формують активну громадянську позицію.

Переглядів: 662 | Додав: malish | Дата: 07.10.2015 | Коментарі (0)